Föreningsresor

stränderGran Canaria kan vara ett mycket bra val för föreningar och idrottsklubbar som vill åka på en föreningsresa. Gran Canaria erbjuder stora möjligheter och det finns resebyråer som arbetar med att arrangera specialiserade föreningsresor som erbjuder föreningen något utöver det vanliga.

Då Gran Canaria är en mycket populär turistort så finns det gott om stora hotell som kan erbjuda boende till stora grupper och föreningar. Det är med andra ord aldrig särskilt svårt att hitta bra boende för sin grupp. Det är möjligt att boka både billigt och mer exklusivt boende för grupper oavsett gruppens storlek.

Gran Canaria erbjuder också stora möjligheter att arrangera kring aktiviteter som man kan göra vid sidan av resan huvudsyfte för att uppleva något lite extra. Gran Canaria erbjuder t.ex.

  • Teatrar: Ön har ett stort utbud av olika teatrar som erbjuder bra uppsättningar.
  • Museum: Det finns en lång rad olika museum som man kan besöka. De har mycket olika teman.
  • klättringDykning: Ön erbjuder bra dykning och ger dig bland annat chansen att se delfiner, hajar, muränor och havssköldpaddor.
  • Klättring: Gran Canaria erbjuder ett antal trevliga leder som man kan klättra.
  • Vandra: Gran Canaria erbjuder mellan 24 och 40 kilometer av vandringsleder i vackra omgivningar.

Idrottsklubbar

Gran Canaria är ett utmärkt val för idrottsklubbar som vill åka på en ett träningsläger för att förberedda sig inför en säsong eller för att fira en framgångsrik säsong. Ön erbjuder ett stort antal olika träningsanläggningar som kan bokas för träningsläger.

las palmas hamnInom många sporter erbjuder Gran Canaria träningsläger eller träningsturneringar ditt lag från hela Europa kommer föra att träna med och tävla mot lag från andra länder. En snabb internet sökning kan berätta för dig om de erbjuder någon träningsturnering inom din sport.

Om din förening vill åka till Gran Canaria på en föreningsresa så finns det gott om resebyråer som specialiserar sig på denna typ av resor som du kan kontakta.

Andra föreningar

Gran Canaria är en stor ö med ett mycket stort utbud. Detta innebär att en resa kan skräddarsys kring nästan alla teman för att passa en förening och deras intressen. En förening som är intresserad av blommor kommer att hitta mycket att njuta av på Gran Canaria. En ornitologisk förening kan skapa en resa som skapar en fantastisk upplevelse för alla som åker på den. En förening fokuserad kring kultur, mat, eller historia kommer likaså hitta mycket att se. Om din förening överväger en resa så rekommenderar vi att ni kontaktar en resebyrå som specialiserar sig på Gran Canaria och ser vad ön kan erbjuda er förening.